Rotary Discon 2019 | Ook sponsor worden?
15503
page-template-default,page,page-id-15503,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ook sponsor worden?

Dat de organisatie van een dag vol kennisoverdracht veel met zich meebrengt moge duidelijk zijn, maar naast alle voorbereidende organisatorische inzet van de Discon-commissie en de inleiders/presentatoren is er ook geld nodig om deze manifestatie mogelijk te maken. Daarom doen we een beroep op u om als sponsor op te treden en daarmee deze belangwekkende dag mogelijk te maken. Om het makkelijk en overzichtelijk te maken hebben wij twee ‘sponsorpakketten’ ontwikkeld, want als u bijdraagt willen wij natuurlijk iets terugdoen!

PAKKET 1
Bij sponsoring van 150 euro

Hierbij bieden wij:
• Vermelding van uw bedrijfsnaam op de website;
• Op de dag zelf worden de sponsoren op een aantal schermen op de locatie Alcazar kenbaar gemaakt;
• Mailing in Rotary District 1610 wat een bereik van ca. 3.000 Rotary-leden heeft.

PAKKET 2
Bij sponsoring van 200 euro

Hierbij bieden wij:
• Vermelding van uw bedrijfsnaam op de website;
• Mailing in Rotary District 1610 wat een bereik van ca. 3.000 Rotary-leden heeft;
• Banner op de locatie van Alcazar (deze dient u zelf vooraf ter beschikking te stellen).

Download hier onze sponsorbrief

Wilt u ook sponsor worden? Download dan hier het inschrijfformulier! U kunt dit e-mailen naar info@rotarydiscon2019.nl of opsturen naar:
Stichting Discon Rotaryclub Hoeksche Waard
Havenweg 9B
3286 BA Klaaswaal

U kunt natuurlijk ook een ander bedrag aan ons overmaken om ons te steunen.
Ons rekeningnummer is NL90 RABO 0335 9332 97 t.n.v. Stichting Discon Rotary Club.