Rotary Discon 2019 | Inschrijven
14716
page-template-default,page,page-id-14716,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Inschrijven

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven voor de Rotary Discon 2019. Iedereen is welkom!
De kosten voor deelname zijn € 50,-, waarvan € 5,- voor ons goede doel van dit jaar, Stichting Halte Zomervilla.

Er is keuze uit vijf workshops die op dezelfde locatie gehouden worden en uit drie bedrijfsbezoeken,
waarvan het vervoer met een bus van en naar het bedrijfsbezoek inbegrepen is.
Geef hieronder uw voorkeuren aan voor de workshops óf het bedrijfsbezoek. De organisatie
zal aan de hand van de aanmeldingen de indeling maken. Vol=Vol.
Dus hoe eerder u zich aanmeldt des te groter is de kans dat u het middagprogramma van uw keuze kan volgen.

Woont u in België dan kunt u betalen via Bancontact.
Dit kan alleen middels een debet-/betaalkaart, betalen middels een creditcard kan helaas niet.